Om Herlev Smørrebrød

Historien begynder tilbage i 1947, hvor Herlev Smørrebrød dengang var en slagterforretning beliggende i et kvarter omgivet af boligkvarter på den ene side og industrikvarter på den anden. Slagteren så dengang store muligheder, da mange af de omkringliggende virksomheder var for små til egen kantine. Langsomt blev smørrebrød samt andre lækre kolde som varme retter tilføjet til slagtervarerne.

I dag står Herlev Smørrebrød for mange lokale virksomheders frokost – men også især mange håndværkere og kontorfolk på farten får stillet sulten hos den tidligere slagterforretning.

Herlev Smørrebrøds køkken er af restaurationskvalitet, og det gør det muligt at levere alt fra hverdagsmad til den sultne på farten til lækre festmiddage i alle størrelser. Til alle højtider kan maden trygt overlades til Herlev Smørrebrød – bestil dog i god tid ved travle højtider.

Nok er der sket meget siden Herlev Smørrebrød var en slagterforretning, men de gode gamle specialiteter har vi holdt fast i, så du fx stadig kan få sprøde, knasende og hjemmelavede flæskesvær. Kvalitet og smag er vigtig, så derfor laves det meste fra bunden – det gælder fiskefilet, roastbeef, frikadeller, flæskesteg, dansk bøf, stegt flæsk og en lang række andre pålæg, så de er klar om morgenen, når de første stykker smørrebrød bliver smurt. Når dørene åbner hver morgen, bugner montrerne af frisksmurt smørebrød, så tænderne løber i vand, men hvis dit øje ikke kan spotte dit yndlingssmørrebrød, så smører vi det på stedet. Selv lidt i lukketid kan du altid regne med god service, og vores køkken lukker sent, så vi kan tage imod ordrer. Vi er frem for alt fleksible og vil gøre alt for, at du får den bestilling, du ønsker.

Kom forbi og bliv den næste, der skal smage det bedste indenfor smørrebrød.

“Psssst der er jo en grund til vi har Elite Smiley”